Crazywise Conference The Inner Healer donderdag 7 juli

The Crazywise Conferences bieden een andere kijk op de psychiatrie en zijn in Nederland in 2014 begonnen met bijeenkomsten waarbij een bekende internationale psychiater vertelt over hoe een psychiatrische aandoening hem/haar ten goede heeft getransformeerd.

Dit jaar komt de Engelse-Libanese psychiater Ahmed Hankir. Hij is psychiater in Londen, Britse Moslim, trauma-survivor van de Libanese burgeroorlog, vernieuwer binnen de GGZ, onderzoeker, professor aan verschillende universiteiten en  internationaal veelgevraagd spreker. Zijn twitter account The Wounded Healer heeft tienduizenden volgers.

Andere programma onderdelen van de conferentie gaan in op de boeken van Carl Jung, de rol van Winti in de psychiatrie en er is een breed scala aan workshops van o.a. een systeemtherapeut, theatermaker, yogatherapeut en talloze anderen die werken met psychiatrie en spiritualiteit.

Deze zevende editie van de Crazywise Conference wordt op donderdag 7 juli 2022 gehouden van 9.30u-18.00u, locatie: Cultureel Educatief Centrum (CED) Meets, Bijlmerdreef 1289, 1103 TV Amsterdam Zuidoost.

Kaarten voor deze zevende editie kosten 80 euro voor cliënten/familie/naasten en 150 euro voor professionals. Meer info en kaartverkoop via http://www.crazywise.nl/